Uncategorized

NEW YEAR NEW LIFE

Assalamualaikum w.b.t.

Ya Allah. Lama betul Paah tak jenguk blog ni. Before ni Paah focus dekat blog 1 lagi ceritapaah.com. Konon2 beli domain nak cepat naik rank. kikiki. Tapi kalau dah memang jenis malas, beli la domain harga paling mahal sekali pun memang tak jadi apa. Tahun 2018 Paah rasa macam tak jadi apa. Macam setahun masa tu rugi macam tu je.

hello 2019.jpg

Beberapa hari lagi kita dah nak masuk tahun 2019. Ntah apa azam 2018 yang tercapai. Paah tak fokus langsung pada bisnes. Sibuk dengan anak je. Al maklum la. Budak baru 2 tahun. Macam2 la ragam dia. Baru nak belajar banyak benda. Time ni la Paah rasa Paah perlu fokus pada dia.

So, In Syaa Allah, tahun 2019 ni Paah nak masuk semula gear D untuk bisnes. Dah lama duduk dekat gear P. Harap2 still boleh jalan lagi la. Setahun tak start enjin. Kalau kereta tu memang kena overhaul. Tapi Paah rasa otak Paah pun kena overhaul jugak ni.

Anyway thanks to everyone yang sanggup singgah blog tak seberapa Paah ni.

Semoga tahun depan blog ni makin meriah dengan kamu2 semua dan meriah dengan bisnes. Aaminn.

bye 2018

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s