cuit-cuit

SELAMAT HARI DATUK DAN NENEK

Assalamualaikum w.b.t…

Sebulan paah hilang dari radar… Ada yang rindu kat paah tak? 😁Al-maklum la busy sikit bulan September lepas… Tak sempat langsung nak belek blog… Mungkin mood raya tak habis lagi kot… Hiii…

Tapi takpe sebab paah dah kembali dengan semangat yang baru… Semoga semangat ni terus berkekalan selama-lamanya… In shaa Allah… Aamiinn… 

01/10 baru-baru ni, kerajaan telah menetapkan yang Ahad minggu pertama bulan Oktober telah dijadikan sebagai Hari Datuk dan Nenek… Bukan parents je ada tau, grandparents pun nak jugak… 

So, sebelum terlambat (walaupun terlambat sikit), paah nak ucapkan SELAMAT HARI DATUK DAN NENEK kepada nenek-nenek paah… Nenek je sebab datuk-datuk dah meninggal… Semoga datuk-datuk paah berada bersama orang-orang yang soleh… Aamiinn… 

Tak lupa juga kepada ibu dan abah paah yang dah jadi datuk dan nenek pada 26/05/2016… Setahun yang lepas… Nak suruh anak paah wish tapi dia tak pandai cakap lagi… Paah wakilkan jela ye… 😅

Cukup untuk hari ini… In shaa Allah esok paah kembali… Assalamualaikum semua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s