Uncategorized

VITAMIN YANG MEMBANTU MENAIKKAN HB IBU MENGANDUNG 

Assalamualaikum semua… Hari ni paah nak cerita pasal supplement yang boleh tolong ibu-ibu mengandung naikkan HB… 

Siapa yang dah cuba macam-macam tapi HB still juga di takok lama? Pemakanan dah jaga, supplement klinik dah makan tapi HB tetap juga bawah daripada 11.0 mg/dl… Stress kan… Sudah la kebanyakan nurse dekat klinik garang-garang… Asyik kena marah je… 

https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/05/10-makanan-naikkan-hb-ibu-mengandung/?preview=true

Sabar jangan nangis ye ibu-ibu sekalian… Kalau ibu stress, baby lagi stress nanti… Masih ada harapan untuk ibu-ibu naikkan HB dan tak kena marah dengan nurse dengan cara mengamalkan SET IBU MENGANDUNG PREMIUM… Tapi ingat semuanya dari Allah… 

https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/01/vitamin-untuk-ibu-mengandung/

BAGAIMANA SET IBU MENGANDUNG PREMIUM MEMBANTU MENAIKKAN HB?

1. Membekalkan asid folik untuk membantu mengelakkan kecacatan pada janin…

2. Mengandungi vitamin C yang membantu penyerapan zat besi yang lebih efektif…

3. Memberi protein yang cukup bagi membantu pertumbuhan plasenta…

4. Paling penting sekali, set ini mempunyai VITA LEA yang membantu menaikan HB kerana mempunyai kandungan zat besi yang mana sangat diperlukan oleh ibu mengandung yang mengalami anemia…

MACAM MANA UNTUK DAPATKAN SET IBU MENGANDUNG PREMIUM? 

Anda boleh dapatkan dari SID yang dipercayai… Consultation percuma juga disediakan…

👧 Farhah

📱 0133254076

Id no:1236587



Advertisements

3 thoughts on “VITAMIN YANG MEMBANTU MENAIKKAN HB IBU MENGANDUNG ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s